Väsbylund Byggnadsvård – Ny butik & verkstad

Lördagen den 29 april 2017 slår vi upp portarna till vår nya byggnadsvårdsbutik och fönsterrenoverarverkstad Väsbylund Byggnadsvård!
 
Butiken och verkstaden ger nytt liv åt Väsbylund byskola, som varit stängd sedan 60-talet men fortfarande har sina skolsalar kvar. Vi har länge sökt en lämplig verksamhet för den gamla skolan och det är med stor glädje vi nu tar över Uppsala Fönsterhantverks fina butik för att driva den vidare i Väsbylund.
 
Butiken kommer inledningsvis att erbjuda bland annat färg, såpa, oljor, kitt, pigment, penslar, skrapor och andra handverktyg, drev, tätningslister, smidesprodukter och beslag från tillverkare och leverantörer som Ottossons färgmakeri, Wibo färg, Leif Arvidsson, Kulturbelysning, Eskilstuna kulturbeslag och Qvesarum. Allt eftersom är ambitionen att bredda sortimentet. Hör gärna av dig om det är något du saknar!
 
I skolsalarna kommer ni att hitta inte bara byggnadsvårdsprodukter utan även en verkstad för fönsterrenovering med traditionella material och metoder. Låt oss hjälpa dig att renovera dina gamla fönster istället för att byta ut dem! Med nya innerrutor av energiglas och bättre tätning kan energiförlusterna ofta minskas radikalt utan att du för den skull behöver byta dina gamla fönster.
 
Vi kommer löpande att lägga ut information på Facebook och Instagram under “Väsbylund Byggnadsvård”. Följ oss gärna där!