Apportera för Livet 2018

collage_object.php

Den 12-13 maj arrangeras en stor hundtävling, ett så kallat  Working Test, på Kiplingeberg. Arrangemanget genomförs till förmån för Cancerfonden. Mer information finns på www.apporteraforlivet.se.

För ett år sedan fick vi frågan från Helena och Fredrik Lindström (Reedsweepers Gundogs) om vi kunde tänka oss att ställa upp med mark till tävlingen Apportera För Livet 2018. Vi tvekade inte en sekund utan svarade omedelbart ja på frågan. Det är många som dagligen drabbas av cancer antingen själva eller genom nära anhöriga och vänner. En av våra hundar kommer från en uppfödare som hette Sören Norén (kennel Justlike). Sören var en nära vän och granne till oss och som vi hade förmånen att få samarbeta med under många år tills han tragiskt gick bort i cancer för några år sedan. Att nu få möjlighet att bidra till en hundtävling som genomförs till förmån för Cancerfonden känns därför väldigt bra. 

Vi önskar såväl deltagare som åskådare varmt välkomna!