Hyra bostad

Kiplingebergs gods har en historia som sträcker sig över 370 år och fastighetsförvaltningen är en viktig del av denna historia. Att bo på Kiplingeberg innebär idag en unik möjlighet att bo i en rofylld miljö med närhet till fantastisk natur och samtidigt känna stadens puls. Med endast tjugo minuter till Uppsala och en timme till Stockholm kan du enkelt kombinera det bästa av två världar.

Vi har hus för såväl åretruntboende som fritidsboende. Flera av husen är belägna i en vacker herrgårdsmiljö med stora trädgårdar. Du kan välja mellan att hyra våra hus möblerade eller omöblerade och för dig som önskar kan vi även erbjuda tilläggstjänster i form av löpande underhållsarbete och trädgårdsservice (t.ex. att klippa gräs och kratta löv, rensa rabatter och hängrännor samt att beskära buskar och träd) eller hushållsarbete såsom städning och fönsterputsning. Vi gör det helt enkelt lättare att bo på landet.

Till gården hör även Väsbylund Byggnadsvård & Gårdsbutik, Edenhof golfbana samt Bemersberg och Gullögla ridsportanläggningar. Förutom golf och ridning finns det på egendomen också goda möjligheter till skogspromenader, bär- och svampplockning  och andra naturupplevelser. På vintern finns även tillgång till fina längdskidåkningsspår på golfbanan.

Lediga hus

Björnhuvud

Bostadslägenheten Björnhuvud blir ledig för inflyttning 1 januari 2023 (möjlighet till snabbare inflyttning finns). Huset ligger, tillsammans med två andra bostadshus, otroligt fint beläget i anslutning till gårdscentrum på Kiplingeberg med utsikt över hästhagar och på promenadavstånd till Väsbylund Byggnadsvård & Gårdsbutik (www.vasbylund.se).

Lägenheten, som är på ca 80 kvm, består av ett rum och kök på bottenvåningen samt ett rum, möblerbar hall och badrum på övervåningen. På övervåningen finns en liten balkong i öster/söder-läge. Till lägenheten hör även en källare om ca 40 kvm med bra förvaringsutrymmen. Lägenheten är välhållen i äldre stil.

Huset värms med direktverkande el och det finns optofiber för bredbandsanslutning i huset. Energideklaration upprättades 2016 och finns att tillgå vid intresse.

Till huset hör en stor trädgård med avskilt läge. Busshållplats (buss nr 105) ligger i nära anslutning till huset.

Huset kommer att hyras ut på korttidskontrakt och hyran uppgår till 7.950 kr/mån (kallhyra men inklusive varmvatten).

Vi söker dig med fast inkomst och ordnade förhållanden. Vid intresse maila fastighet@kiplingeberg.se.