Hyra bostad

Att bo på Kiplingeberg innebär en unik möjlighet att bo i en rofylld miljö med närhet till fantastisk natur och kultur men samtidigt nära stadens puls. Med endast femton minuter till Uppsala och en timme till Stockholm kan du enkelt kombinera det bästa av två världar.

Vi har hus för såväl åretruntboende som fritidsboende. Flera av husen är belägna i en vacker herrgårdsmiljö med stora trädgårdar. Du kan välja mellan att hyra våra hus möblerade eller omöblerade och för dig som önskar kan vi även erbjuda tilläggstjänster i form av löpande underhållsarbete och trädgårdsservice (t.ex. att klippa gräs och kratta löv, rensa rabatter och hängrännor samt att beskära buskar och träd) eller hushållsarbete såsom städning och fönsterputsning. Vi gör det helt enkelt lättare att bo på landet.

Till gården hör även Edenhof golfbana, Bemersberg ridanläggning och Gullögla gård. Förutom golf och ridning finns det på egendomen också goda möjligheter till skogspromenader och andra naturupplevelser såsom att plocka bär och svamp. På vintern finns även tillgång till fina längdskidåkningsspår på golfbanan.

Lediga hus

För närvarande finns inga lediga hus.