Hyra bostad

Att bo på Kiplingeberg innebär en unik möjlighet att bo i en rofylld miljö med närhet till fantastisk natur och kultur men samtidigt nära stadens puls. Med endast femton minuter till Uppsala och en timme till Stockholm kan du enkelt kombinera det bästa av två världar.

Vi har hus för såväl åretruntboende som fritidsboende. Flera av husen är belägna i en vacker herrgårdsmiljö med stora trädgårdar. Du kan välja mellan att hyra våra hus möblerade eller omöblerade och för dig som önskar kan vi även erbjuda tilläggstjänster i form av löpande underhållsarbete och trädgårdsservice (t.ex. att klippa gräs och kratta löv, rensa rabatter och hängrännor samt att beskära buskar och träd) eller hushållsarbete såsom städning och fönsterputsning. Vi gör det helt enkelt lättare att bo på landet.

Till gården hör även Edenhof golfbana och Bemersberg ridanläggning och förutom golf och ridning finns det på egendomen goda möjligheter till skogspromenader och andra naturupplevelser såsom att plocka bär och svamp. På vintern finns även tillgång till fina längdskidåkningsspår på golfbanan.

Lediga hus

Bostadshuset Erikas

Bostadshuset Erikas blir ledigt för inflyttning 1 maj 2020 (möjlighet till snabbare inflyttning kan finnas). Huset ligger, tillsammans med fyra andra bostadshus, otroligt fint beläget i den lilla byn Bälinge-Väsby, granne med Väsbylund Byggnadsvård & Gårdsbutik (www.vasbylund.se).

Huset, som är på ca 80 kvm, totalrenoverades sommaren 2016 och håller idag en hög standard med ljus interiör och solida materialval. I huset finns två sovrum, kök och vardagsrum med utgång till en stor altan i söder- och västerläge samt ett badrum och en gästtoalett. Till huset hör en stor trädgård och ett uthus. Huset värms med luftvärmepump och direktverkande el med golvvärme i hallen på bottenvåningen. Huset energibesiktigades 2016 och energideklaration finns att tillgå vid intresse. I huset finns optofiber för bredbandsanslutning.

Vid intresse maila fastighet@kiplingeberg.se.