Ny verksamhetsutövare på Bemersberg ridanläggning

Den 1 juli 2020 fick vi en ny verksamhetsutövare på Bemersberg ridanläggning, strax norr om Bälinge.

Varmt välkomna säger vi till Hammarbyhästar med Anne Fornstedt och Andreas Hofmann i spetsen. Anne och Andreas är båda kända profiler i islandshästvärlden och på Bemersberg kommer de att kunna erbjuda det mesta för dig och din islandshäst; privat- och/eller gruppträning, ridskola, tillridning, inackordering (uppställning och/eller lösdrift) liksom förmedling vid köp och försäljning. Läs gärna mer om Hammarbyhästars verksamhet på www.hammarbyhästar.se.

Tidigare verksamhetsutövare, Bälinge Ryttarförening, har valt att fortsätta sin verksamhet på Lilla Blomsberg, vid Svista strax norr om Uppsala, och vi önskar Bälinge Ryttarförening lycka till på den nya anläggningen! Läs gärna mer om Bälinge Ryttarförenings verksamhet på www.balingerf.se.