Viltdag i Gårdsbutiken lördagen 4 november

_RAW5523-1

Hösten är högsäsong för jakt och vilt och vi fyller på i gårdsbutiken med vilt från Kiplingebergs gods. På alla helgons dag, lördagen den 4 november, arrangerar vi en särskild viltdag och frossar då extra mycket i alla de viltslag som gårdsbutiken har att erbjuda. Det kommer då även att finnas nyrökt viltkött i butiken. Viltmästare Michael Johansson kommer under dagen att berätta om viltförvaltningen på Kiplingeberg och omhändertagande av vilt och lite halloween-stämning kommer vi nog också att kunna bjuda på 🙂 Det här är även ett bra tillfälle att passa på att beställa julskinka på vildsvin eller presentlådor med rökta viltdelikatesser till jul.

Adress: Väsbylund Byggnadsvård & Gårdsbutik, Bälinge-Väsby 6, 743 86 Bälinge. Mer information hittar ni här och på www.vasbylund.se.

Varmt välkomna!